Contact Impresar Feli

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

FELI participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu FELI este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar FELI

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar FELI.

Contact Impresar Feli

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Feli

Felicia Donose, pe numele de scena, “Feli” sau Fely”, este o cantareata si compozitoare romanca, nascuta in Sebes, Judetul Alba, in data de 15 iunie 1986. Debutul sau in muzica a venit in adolescenta, fiind atat vocea, cat si compozitoarea trupei pop-rock, Aliens. Cu timpul, Feli s-a indreptat spre muzica hip-hop, unde a colaborat cu Guess Who, Puya si Grasu XXL.

Feli s-a facut cunoscuta odata cu participarea la “Vocea Romaniei” 2012, unde a ajuns pana in semifinala.

In 2014 lanseaza primul single din cariera sa, intitulat “Cine te crezi”, care a fost foarte apreciat de public si a colaborat cu B.U.G. Mafia pentru renumita piesa “Sa cante trompetele”.

In anul 2015, Feli a lansat, in colaborare cu Speak, piesa “Gelozia” cu care a strans aproximativ 4 milioane de vizualizari pe Youtube, urmata de alte doua piese, “Perfect for You” in colaborare cu Dorian Popa si “10 Minutes” cu Smiley. La sfarsitul anului, impreuna cu un videoclip emotionant, Feli lanseaza hit-ul “Creioane colorate”.

Cu un numar de vizualizari mereu in crestere pe Youtube, artista lanseza trei single-uri in timpul anului 2017, un remake rock a piesei “Cine iubeste si lasa”, “Cearta arta” feat. Connect-R, dar si hit-ul “Acasa”, cu peste 14 milioane de vizualizari.

In anul 2018, Feli lanseaza patru single-uri solo, “Buna de iubit”, “Facil de amar”, “Doua inimi”, Ratele si vanatorii”, dar aduce si doua colaborari, cu Smiley in piesa “Vals” si cu Grasu XXL & Guess Who in piesa“Spune-mi tot”.

In prezent, popularitatea artistei creste pe zi ce trece si este o voce tot mai auzita pe radiourile romanesti.

Feli Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al lui Feli ? Ce tarif are Feli pentru nunta ? Ce pret are Feli pentru o nunta ? Ce pret are Feli pentru evenimente ? Ce onorariu are Feli pentru un eveniment corporate ? Cat canta Feli ? Ce durata are un concert cu Feli ? Ce piese canta Feli ? Cine este managerul lui Feli ? Cine este impresarul lui Feli ? Feli canta cu trupa ? Cu cine canta Feli ? Feli are band ? Care este durata recitalului ? Feli canta si la nunta ? Feli canta si la botez ? Cate programe canta ?

impresar FELI, impresariat FELI, impresariere FELI, pret FELI, contact FELI, agentie impresariat, Contact Impresar FELI, FELI pret nunta, FELI pret evenimente, FELI pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu FELI, FELI pret evenimente, preturi artisti