Contact Impresar Marfar

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 min sau 2 x 45 min.

MARFAR participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu MARFAR este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  MARFAR

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar MARFAR.

Contact Impresar Marfar

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Marfar

Marfar a luat nastere in anul 2003 cand a debutat cu piesa “Las-o ba, ca merge asa…”. Ulterior, trupa a decis sa abordeze cover-uri, dar nu a neglijat compozitiile proprii.In perioada 2008 – 2012, trupa a facut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzata de TVR.Devenind una dintre cele mai ascultate trupe de cover-uri, prezenta sa in cluburi sau la evenimente private a reprezentat urmarea fireasca a numarului de fani in continua crestere.

Trupa Marfar se remarca prin spectacole live surprinzatoare, cu interpretari originale si pline de energie. Cu o vasta experienta muzicala, Marfar are un portofoliu consistent de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco si balade pana la rock-ul anilor ’80, repertoriul trupei Marfar este foarte verstail, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment.

Trupa MARFAR reprezinta un nume sonor in peisajul muzical autohton, fiind una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania.

Trupa Marfar Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al trupei MARFAR ? Ce tarif are MARFAR pentru nunta ? Ce pret are MARFAR pentru o nunta ? Ce pret are MARFAR pentru evenimente ? Ce onorariu are MARFAR pentru un eveniment corporate ? Cat canta MARFAR ? Ce durata are un concert cu MARFAR ? Ce piese canta MARFAR ? Cine este managerul MARFAR? Cine este impresarul MARFAR? MARFAR canta cu trupa ? Cu cine canta MARFAR ? MARFAR are band ? Care este durata recitalului ? MARFAR canta si la nunta ? MARFAR canta si la botez ? Cate programe canta ?

impresar MARFAR, impresariat MARFAR, impresariere MARFAR, pret MARFAR, contact MARFAR, agentie impresariat, Contact Impresar MARFAR, MARFAR pret nunta, MARFAR pret evenimente, MARFAR pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu MARFAR, MARFAR pret evenimente, preturi artisti