Contact Impresar Pavel Stratan

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

PAVEL STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Pavel Stratan

Pretul pentru un concert cu PAVEL STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  PAVEL STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar PAVEL STRATAN.

Contact Impresar Pavel Stratan

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Pavel Stratan

Pavel Stratan, nascut pe 11 noiembrie 1970 in Niscani, Moldova, este un cantaret si compozitor de muzica folk si pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogata, fiind un amestec de stiluri. A venit cu o noutate pe piata muzicala inspirandu-se din folk, dar și din motivele traditionale. La varsta de 7 ani a cantat la chitara pentru prima data pe o scena la scoala, iar in 1983 compune primele versuri.

Prima sa experienta adevarata pe o scena a fost in calitate de iluzionist in anul 1996, iar dupa ce a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, a lansat primul sau album, in 2002, intitulat “Amintiri din copilarie”.

Dupa succesul pe care l-a avut primul sau album, artistul a lansat patru albume “Amintiri din copilarie” in patru volume: Vol I & Vol II (2004), Vol II (2005) si Vol IV (2011).

In continuare a avut numeroase single-uri lansate, dar si diverse colaborari cu artisti precum Alessia, CRBL, Bros Project, Kapushon si multi altii.

In 2013 a lansat single-ul cu videoclip “Tango”, colaboreaza cu Jorge pentru melodia “Geamantan” si cu Anna Lesko in piesa “Leagana barca”.

In 2014 lanseaza “Vorbe letale” Feat. Alessia, o mega-colaborare cu CRBL in piesa “Toti avem” si alaturi de Cristyz, lanseaza “In Moldova”, iar in 2015 apare cu o alta colaborare alaturi de Kapushon pentru single-ul “Nebuni”.

Cantaret, compozitor, dar si tata al artistei Cleopatra Stratan, Pavel revine in 2017 cu piesa “Nasul” dupa o pauza de doi ani, dar si cu vestea unui nou album.

Unul dintre cele mai recente single-uri ale sale este “In satu’ meu”, alaturi de Kapushon, lansata in 2018.

Pavel Stratan Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al lui Pavel Stratan? Ce tarif are PAVEL STRATAN pentru nunta ? Ce pret are PAVEL STRATAN pentru o nunta ? Ce pret are PAVEL STRATAN pentru evenimente ? Ce onorariu are PAVEL STRATAN pentru un eveniment corporate ? Cat canta PAVEL STRATAN ? Ce durata are un concert cu PAVEL STRATAN ? Ce piese canta PAVEL STRATAN ? Cine este managerul lui Pavel Stratan? Cine este impresarul lui Pavel Stratan? PAVEL STRATAN canta cu trupa ? Cu cine canta PAVEL STRATAN ? PAVEL STRATAN are band ? Care este durata recitalului ? PAVEL STRATAN canta si la nunta ? PAVEL STRATAN canta si la botez ? Cate programe canta ?

impresar PAVEL STRATAN, impresariat PAVEL STRATAN, impresariere PAVEL STRATAN, pret PAVEL STRATAN, contact PAVEL STRATAN, agentie impresariat, Contact Impresar PAVEL STRATAN, PAVEL STRATAN pret nunta, PAVEL STRATAN pret evenimente, PAVEL STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu PAVEL STRATAN, PAVEL STRATAN pret evenimente, preturi artisti, contact impresar PAVEL STRATAN