Contact Impresar Pepe

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital:  45 – 50 min.

PEPE participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu PEPE este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  PEPE

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar PEPE.

Contact Impresar Pepe

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Pepe

Pepe, pe numele sau real, Ionut Nicolae Pascu s-a nascut pe 20 iulie 1979 in Bucuresti. In copilarie, cea mai mare dorinta a lui Pepe a fost sa devina cunoscut si sa cante muzica latino. Povestea lui a inceput cu “Latin Expres”; atunci ceilalti doi membri ai trupei, Alex si Mitica au inceput cu cautarea unui vocal pentru trupa si l-au gasit pe Pepe.

Dupa ce s-a lansat cu “Latin Expres”, in aprilie 2001, el si-a inceput cariera solo, parasind trupa. Pe numele lui adevarat Ionut Pascu, Pepe a facut cinci ani de canto clasic si si-a facut debutul in ’96 la Ploiesti, la un festival de muzica usoara, unde a obtinut premiul trei.

A fost primul alaturi de Latin Express care a introdus muzica latina in Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica latina din Romania si in ziua de azi.

Pepe Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al lui Pepe? Ce tarif are PEPE pentru nunta ? Ce pret are PEPE pentru o nunta ? Ce pret are PEPE pentru evenimente ? Ce onorariu are PEPE pentru un eveniment corporate ? Cat canta PEPE ? Ce durata are un concert cu PEPE ? Ce piese canta PEPE ? Cine este managerul lui Pepe? Cine este impresarul lui Pepe? PEPE canta cu trupa ? Cu cine canta PEPE ? PEPE are band ? Care este durata recitalului ? PEPE canta si la nunta ? PEPE canta si la botez ? Cate programe canta ?

impresar PEPE, impresariat PEPE, impresariere PEPE, pret PEPE, contact PEPE, agentie impresariat, Contact Impresar PEPE, PEPE pret nunta, PEPE pret evenimente, PEPE pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu PEPE, PEPE pret evenimente, preturi artisti