Biografie Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita, nascut in 1 noiembrie 1955 in Craiova, este un cantaret roman de muzica usoara si pop-rock, prezentator, producator muzical si de televiziune. De asemenea, a fost solistul vocal al formatiei VH2 si component al cunoscutului grup rock Holograf, in anii ’80.

A debutat in muzica rock in 1975 alaturi de grupul Redivivus, devenind in acel an, o vedeta a genului. Au urmat mai multe colaborari, concerte si premii care l-au adus mereu in atentia publicului.

Gabriel Cotabita este un cunoscut cantaret care s-a facut remarcat de-a lungul timpului, colaborand cu nume mari, dar si cu un repertoriu vast si o experienta in domeniul muzical de peste 40 de ani. De la debut pana in prezent, Gabriel Cotabita a sustinut numeroase concerte atat in Romania cat si in strainatate.

Artistul a lansat peste 10 albume si mai multe single-uri care au ajuns hit-uri si care au castigat multe premii propulsandu-l printre cei mai iubiti cantareti romani. Printre albume se numara: “Noapte albastra”(1988), “Prima iubire si ultima”(1991), “Prizonier”(1993), “Daca n-ai iubi” cu formatia VH2 (2004), “Farame de tandrete” (2010), “Live in Garaj” cu formatia VH2 (2014).

In prezent, Gabriel Cotabita colaboreaza cu unii dintre cei mai indragiti artisti din Romania, pastrandu-si notorietatea cu fiecare single lansat.

Gabriel Cotabita impresar Gabriel Cotabita pret evenimente

Click aici pentru Contact Impresar Gabriel Cotabita pret onorariu tarif evenimente

Durata recital: 45-50 min.

ADDA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ADDA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ADDA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ADDA.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Contact Impresar Gabriel Cotabita

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

impresar Gabriel cotabita, impresariat GABRIEL COTABITA, impresariere GABRIEL COTABITA, pret GABRIEL COTABITA, contact GABRIEL COTABITA, agentie impresariat, Contact Impresar GABRIEL COTABITA, GABRIEL COTABITA pret nunta, GABRIEL COTABITA pret evenimente, GABRIEL COTABITA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu GABRIEL COTABITA, GABRIEL COTABITA pret evenimente, preturi artisti, contact impresar GABRIEL COTABITA