Sore si Smiley lanseaza “Jumatate”

In pragul sarbatorilor dedicate indragostitilor, Sore si Smiley lanseaza “Jumatate”, o piesa despre placeri si pacate.

Single-ul este produs in studioul Hahaha Production si a primit un videoclip filmat in decoruri abstracte, pentru care sunt “raspunzatori” cei de la NGM Creative.

In “Jumatate”, Sore si Smiley canta despre o iubire pasionala, un joc amoros intre tinerii indragostiti.

“Am simtit mereu nevoia de acest du-te vino in relatie. Cred ca asta e cheia in orice relatie de iubire, din cand in cand sa te mai joci, sa te tachinezi ca sa te redescoperi si sa mentii iubirea vie.”, marturiseste Sore.

Combinatia dintre timbrurile vocale ale celor doi este inedita si plina de patos, Smiley si Sore urmand acelasi fir muzical pentru o piesa “ca la carte”.

“Se spune ca lucrurile bune se lasa asteptate. Am asteptat momentul potrivit sa facem o melodie care sa ne reprezinte in egala masura, iar Jumatate este jumatate Smiley, jumatate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare si energie”, completeaza Sore.

Iluziile optice, schimbul vestimentar in culori de impact, beat-urile R&B si fluierul tribal de pe fundal, intrec orice asteptare cu privirre la creatiile muzicale romanesti.

Contact Impresar Sore si Smiley

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 50 – 60 min.

SMILEY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu SMILEY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  SMILEY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SMILEY.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar SMILEY, impresariat SMILEY, impresariere SMILEY, pret SMILEY, contact SMILEY, agentie impresariat, Contact Impresar SMILEY, SMILEY pret nunta, SMILEY pret evenimente, SMILEY pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SMILEY, SMILEY pret evenimente, preturi artisti, contact impresar Sore, Sore + Smiley, Jumatate, Sore + Smiley Jumatate, pret concert Sore, pret Sore