Supereroi, noul single al Andrei

Cu prilejul lunii iubirii, Andra a lansat piesa Supereroi, noul ei single in limba romana care reprezinta un indemn de a nu inceta sa credem in puterea infinita a dragostei, dar si despre provocarile prin care trece orice cuplu, indiferent de etapa in care acestase afla.

Piesa a fost scrisa de Irina Rimes, artista cu care Andra a fost colega in pozitia de antrenor la emisiunea „Vocea Romaniei“.

Videoclipul a fost filmat intr-un decor grandios, in Palatul Ghica Victoria, din Bucuresti. Acesta a fost regizat de Roman Burlaca care a pus in scena o poveste de dragoste contemporana, dar care poate fi privita si dintr-o perspectiva atemporala, punand accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relatie autentica de iubire.

In clip alaturi de Andra, apare Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Tanarul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas in urma serafimilor“ si „Hackerville“, este student la actorie in Londra si a zburat de pe o zi pe alta la Bucuresti ca sa filmeze pentru acest proiect

A fost o placere sa lucrez cu Andra, ea si Catalin sunt doi oameni minunati. Melodia este foarte frumoasa, vocea Andrei fiind perfect pusa in valoare. Mesajul transmis e ca trebuie sa ne g?sim puterea de a merge mai departe chiar si atunci cand lucrurile intr-o relatie tind sa nu mearga in directia in care trebuie“, a marturisit actorul.

Filmarile au durat o singura zi si Andra a schimbat trei tinute, dar si mai multe coafuri, menite sa ii puna in valoare feminitatea si senzualitatea.

Orice relatie are parte de provocari si cu totii suntem, de fapt, Supereroi cand iubim si facem povestea de dragoste sa mearga mai departe, indiferent de greutati. Eu nu cred ca dragostea dureaza trei ani, ci cat o facem noi sa reziste, chiar daca exista momente de neliniste, de suspin, de intrebari, dar si de gust amar. Iubirea ne arunca la pamant, dar tot ea ne ridica“, a declarat Andra.

Supereroi, noul single al Andrei

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45-50 min.

ANDRA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ANDRA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ANDRA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANDRA.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

Artisti, Contact artisti, Contact impresar artisti, Impresar artisti, Onorarii artisti, Preturi Artisti, Preturi artisti botez, Preturi artisti evenimente, Preturi artisti nunta, Tarife artisti botez, Tarife artisti nunta