Biografie Wilmark

S-a nascut la 31 mai 1977 in Santafe de Bogota, Columbie, a absolvit „Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericana din Bogota, iar in Romania a urmat studiile Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, dorinta sa la acea vreme, fiind aceea de a deveni inginer.

Wilmark a adus de pe meleagurile natale o farama din ritmurile si pasiunea inflacarata a dansurilor latino-americane. Astfel, la deschiderea primei discoteci latino-americane in Romania, “Salsa You & Me”, se face remarcat prin stilul traditional de dans “Salsa Mambo” si ringul de dans devine pasiunea lui. Avand ca pregatire scoala de dans in Columbia, incepe sa sustina cursuri de dans ca instructor si formeza propria trupa de dansatori.

1995 a fost anul in care a inceput sa se scrie istoria salsa in Romania, Wilmark fiind unul dintre protagonisti. In aceasta perioada isi incepe activitatea ca si coregraf de salsa in Romania, isi aprofundeaza cunostintele in domeniu facandu-l sa ajunga in Elvetia, Germania si Italia la congresele de salsa si in 1998, deschide oficial, prima scoala de dansuri latino-americane traditionale sub numele ” DANSEAZA CU MINE” , inspirat de filmul ” Dance with me” ; lectiile se tineau intr-un club numit Salon Q, loc de referinta care a contribuit semnificativ la raspandirea „fenomenului latino-american” in Romania. In 2003 a devenit managerul orchestrei de salsa Mandinga si din 2006 este membru al juriului in emisiunea concurs Dansez pentru Tine.

Hotarat sa nu renunte la visul lui de a-i invata pe toti romanii sa danseze salsa, Wilmark, bucurandu-se de sprijinul ambasadelor latino-americane si al Ministerului Culturii, lanseaza oficial in anul 2004 in Bucuresti “Academia de Baile Latinoamericano” sub sloganul “ La Salsa Cambiara Tu Vida!!!”

In mai 2010 reprezinta Romania in Mexic fiind in juriul celui mai important concurs international de dans, “Bailando por un Sueño International”.

Wilmark a jucat in productii romanesti, alaturi de nume mari ale filmografiei si traiectoria sa nu se opreste aici, are la activ seriale si telenovele care in momentul de fata se difuzeaza si in strainatate, dovedindu-si talentul actoricesc.

In prezent, pe langa activitatile enumerate, el face parte din proiectul “Tequila Party”, impreuna cu Betty Stroe. In timp ce Betty se ocupa de partea vocala, Wilmark le ofera spectatorilor un show vizual si interactiv, complex si inedit, cu ritmuri de dans din America Latina, Europa, Africa etc. si costume tematice.

Wilmark impresar Wilmark pret evenimente

Click aici pentru Contact Impresar Wilmark pret onorariu tarif evenimente

Durata spectacol: 15 – 45 min, in functie de tipul evenimentului si formula.

Cel mai complex show creat de Wilmark impreuna cu Betty este Tequila Party – o calatorie muzicala si de dans in jurul lumii plina de culoare bazat pe interactiunea cu publicul, combinat cu un show de iluzionism cu lasere …. Vezi info aici

Show-urile lui Wilmark sunt pline de energie de bunavoie si sunt bazate foarte mult pe interactiunea cu publicul.

Show-urile lui se pot modifica in functie de tematica. Pentru Wilmark este o provocare de a adapta tematica in fuctie de evenimentul la care este invitat.

Wilmark este unul dintre cei mai buni entertaineri din Romania, un MC care, vorbind o limba “romana exotica”, reuseste sa castige simpatia publicului, fiind cea mai buna alegere ca maestru de ceremonii pentru orice tip de eveniment, fie el un eveniment coroporate, public sau privat.

Wilmark participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: In functie de show, Wilmark + 1 – 20 dansatori, percutionsit cubanez etc.

Pretul pentru un concert cu Wilmark este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar Wilmark

Programul nostru este :

Luni – Vineri 9 – 18

Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar Wilmark.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Contact Impresar Wilmark

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

impresar Wilmark, impresariat WILMARK, impresariere WILMARK, pret WILMARK, contact WILMARK, agentie impresariat, Contact Impresar WILMARK, WILMARK pret nunta, WILMARK pret evenimente, WILMARK pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu WILMARK, WILMARK pret evenimente, preturi artisti, contact impresar WILMARK, dansatori evenimente, show de dans, Maestru de ceremonii, Maestru de ceremonii Bucuresti, MC, MC Bucuresti, MC evenimente, MC nunta, MC petrecere, MC Wilmark, Prezentator Wilmark, trupa de dans, dansuri orientale