Connect-R si Elianne “Vrajitori”

Dupa o colaborare de mare succes pentru piesa “Ma bate inima”, Connect-R si Elianne revin cu un nou duet intitulat “Vrajitori”.

Semifinalista celui de-al doilea sezon al emisiunii “Vocea Romaniei”, Elianne (Ana Maria Alexie), cocheteaza cu muzica inca de mica, iar la finalul anului trecut a colaborat cu producatorul Tuan pentru single-ul cu videoclip “Ce mi-ai facut?”.

“Vrajitori” este un single extras de pe noul album al lui Connect-R, “Multumesc” si deja ocupa un loc in Trending pe Youtube. Piesa compusa de artist are un mesaj de iubire, despre vraji, vrajitori si magia dragostei.

Melodia se bucura si de un videoclip pe masura, in care se regasesc cei doi interpreti, dar si cateva imagini cu artistul impreuna cu fiica sa.

Contact Impresar Connect-R

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

CONNECT-R participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu CONNECT-R este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  CONNECT-R

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CONNECT-R.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar CONNECT-R, impresariat CONNECT-R, impresariere CONNECT-R, pret CONNECT-R, contact CONNECT-R, agentie impresariat, Contact Impresar CONNECT-R, CONNECT-R pret nunta, CONNECT-R pret evenimente, CONNECT-R pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CONNECT-R, CONNECT-R pret evenimente, preturi artisti, CONNECT-R ft Elianne, Vrajitori, contact impresar Elianne, impresar Elianne, Vocea Romaniei, feturing