Lino Golden lanseaza “Singur acasa” impreuna cu fratii Munteanu

Chiar in ajunul Craciunului, Lino Golden lanseaza “Singur acasa” impreuna cu fratii Munteanu, Vlad si Cristi, cunoscutii vloggeri romani.

Piesa cu acelasi nume ca popularul film difuzat anual de sarbatori, este tot in spiritul Craciunului si exprima dorintele celor trei interpreti pentru Mosul, dar anunta si o mare petrecere.

„Initial, vorbeam cu Vlad Munteanu sa facem impreuna o piesa in limba engleza. Intre timp, ne-am gandit ca ar fi mai potrivit sa lansam o piesa de Craciun, toti trei, in care sa pastram vibe-ul si stilul nostru, pe care le veti regasi cel mai mult in zona instrumentala. Inspiratia a venit din dorintele noastre, din cum ne-ar placea noua sa petrecem de Craciun”, spune Lino.

Single-ul este creat pe muzica si versurile celor trei, Lino, Vlad si Cristi impreuna cu Rashid, iar instrumentalul apartile lui Dragos Vasilache si lui Alex Baisan.

Videoclipul piesei este plin de amuzament si distractie. Cei trei apar langa un brad alaturi de un Mos Craciun “bad boy” care le indeplineste dorintele.

Contact Impresar Lino Golden

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

LINO GOLDEN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu LINO GOLDEN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar LINO GOLDEN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar LINO GOLDEN.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar LINO GOLDEN, impresariat LINO GOLDEN, impresariere LINO GOLDEN, pret LINO GOLDEN, contact LINO GOLDEN, agentie impresariat, Contact Impresar LINO GOLDEN, LINO GOLDEN pret nunta, LINO GOLDEN pret evenimente, LINO GOLDEN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu LINO GOLDEN, LINO GOLDEN pret evenimente, preturi artisti, LINO GOLDEN, VLAD MUNTEANU, CRISTI MUNTEANU, FEATURING, Singur Acasa, colaborare, vloggeri